Jahody mrazem sušené v mléčné čokoládě

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Jahody mrazem sušené v mléčné čokoláděskladem 128 g0 Kč
Již člověk z doby kamenné jedl planě rostoucí jahody - Vy nemusíte! Nabízíme jahody, které jsou velkým přínosem pro Vaše zdraví. Jahody jsou bohatým zdrojem vitamínů A, B, C, E a minerálních látek, zejména bóru, draslíku, fluoru, fosforu, hořčíku, kobaltu, síry a vápníku. Obsah vitaminu C v jahodách je téměř srovnatelný s obsahem v citrusových plodech. Jako jeden z mála druhů ovoce, obsahují jahody kyselinu ellagovou, která působí na tělo jako účinný antioxidant. Nejvíce vděčíme jahodám za obsah železa, které podporuje přísun kyslíku do krve a stará se mimo jiné i o vytvoření dostatečného množství obranných buněk, které cíleně napadají možné vetřelce ve formě cizích těles, bakterií a virů, a napomáhají je zneškodnit.
- Administrativní řazení: čokoládové cukrovinky - čokoládové dražé.
- Alergeny: produkt obsahuje sójové boby (sója) a výrobky z nich a může obsahovat obiloviny obsahující lepek, jádra podzemnice olejné, skořápkové plody a výrobky z nich, mléko (laktóza) a výrobky z něj.
- Složení: mléčná čokoláda 93 % (cukr 48,5 %, sušené plnotučné mléko 16 %, kakaová hmota 15,5 %, kakaové máslo 14 %, sušená syrovátka 5%, emulgátor: sójový lecitin E322 0,5 %, přírodní vanilkové aroma 0,5 %), jahody mrazem sušené 5 % (jahody mrazem sušené 97,5 %, slunečnicový olej 2,5 %), leštící činidlo 1,9 % (glukózový sirup 83,2 %, emulgátor: E414 16,8 %), leštící činidlo: E904 0,1 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g: | |
Energetická hodnota | 2094 kJ/501 kcal |
Bílkoviny | 6,5 g |
Tuky | 25,6 g |
Nasycené mastné kyseliny | 15,3 g |
Sacharidy | 58,8 g |
Z toho cukry | 56,8 g |
Vláknina | 3,4 g |
Sůl | 0,25 g |
Potřebujete poradit?
