Kávová zrna v polevě z hořké čokolády

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Kávová zrna v polevě z hořké čokoládySkladem 2 g0 Kč
Kávová zrna se získávají z keře kávovníku arabského. Jsou typická svou silnou vůní a hořkou chutí. Obsahují alkaloid kofein, který povzbuzuje srdeční činnost a potlačuje únavu. Nejčastěji se setkáme s mletými kávovými zrny, které se používají při výrobě kávy, tradičního arabského nápoje, který se od 15. století rozšířil mimo oblast Arabského poloostrova a stal se tak oblíbeným a žádaným nápojem po celém světě.
- Složení: poleva z hořké čokolády 87 % (cukr, kakaová hmota, rostlinný tuk palmový,kakaové máslo, syrovátka z mléka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak E904, obsah kakaa v sušině min. 35 %), kávová zrna 13 %.
Potřebujete poradit?
