Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Novinky
10.05.2021
Pivovar Loužek
Řady našich regionálních dodavatelů nově rozšířil rodinný minipivovar Loužek, který se nachází v srdci malebné obce Kamenný Újezd u Rokycan. Piva vyrá... číst celé
02.04.2021
Upcyklované výrobky od Justinart
Znáte upcyklované výrobky? Chcete nosit batoh z trička, náhrdelník z korku, náramek z časopisů, náušnice z obalů, peněženku z Tetrapaku nebo mít doma ... číst celé
01.04.2021
Sady Nebílovy nově v Bezobalofce
Zítra startuje další týdenní objednávkový cyklus v rámci online projektu "Bezobalofka podporuje srdcaře" a my vám rádi představujeme v Bezobalofce nov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zapojte se do našeho bonusového programu a staňte se bezobalovou hrdinkou, kapitánkou či dokonce bezobalovým úžasňákem!

Dostávejte dávku nvoé inspirace každý měsíc do vašeho e-mailu.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnsoti HS EkoMin s.r.o., se sídlem Zahradní ulice 173/2, 326 00 Plzeň, IČ 09067392, spisová značka C 39198 zapsaná u Krajského soudu v Plzni(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Zapojte se do našeho bonusového programu a staňte se bezobalovou hrdinkou, kapitánkou či dokonce bezobalovým úžasňákem!
Dostávejte dávku nvoé inspirace každý měsíc do vašeho e-mailu.
Otevírací doba

PO 09:00 – 12:30  13:00-17:00

ÚT 09:00 – 12:30  13:00-17:00

ST 09:00 – 12:00  13:00 – 18:00

ČT 09:00 – 12:30  13:00-17:00

PÁ 09:00 – 12:30  13:00-17:00

 

Kde nás najdete

Srbova 78, vchod ze Smetanovy ulice přímo naproti Fotospektru

Rokycany 337 01

Snadné parkování

Kontakty
Prodejna Rokycany
Prodejna Rokycany
Po-Pá 09-17
Všechna práva vyhrazena HS EkoMin s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz