Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-12 13-17:30)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
07.10.2019
Nové posily v týmu Bezobalofky
Do našeho týmu jsme přizvali dvě nové kolegyně, které nově můžete potkat na prodejně. Obě jsou moc milé a myslíme, že jsou pro Bezobalofku velkým přín... číst celé
03.09.2019
Bezobalové potraviny v prodeji
Hurá! Konečně se povedl zrealizovat na mnohé přání i bezobalový prodej potravin. Začínáme 18 základními druhy. Nabídku budeme rozšiřovat. Uvidíte, ž... číst celé
18.06.2019
Platba kartou
Přijímáme platební karty. Hurá! Už jsme se na to také těšili. Platba je možná i přes GooglePay a další platební aplikace. číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas SIM Technologies s.r.o. se sídlem Zahradní 173/2, 326 00 Plzeň, IČ 05564450, spisová značka C 33524 vedená u Krajského soudu v Plzni, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co je u nás nového?
04.10.2019
Co je u nás nového?
Nový zpravodaj z Bezobalofky je na světě! číst celé
Soda bicarbona – Nový nejlepší kamarád všech hospodyněk
Soda bicarbona – Nový nejlepší kamarád všech hospodyněk
Sodu bikarbonu zná každý z nás jako součást prášku do pečiva. Pozor nejedná se o sodu na praní, jedná se o různé látky. Ale zpátky k sodě bicarboně.... číst celé
Bezpečné opalování
Bezpečné opalování
Jak se správně opalovat a na co si dát pozor. číst celé
Péče o pleť
19.06.2019 Zero waste
Péče o pleť
Jak pečovat o pleť bez obalu číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Naši hlavní dodavatelé

         ekonakup-logo-horizontal_274x100_s_textem_bez_popisu_gif

Caltha_kosmetika ze srdce Moravy

Kde nás najdete

Srbova 78, vchod ze Smetanovy ulice přímo naproti Fotospektru

Rokycany 337 01

Snadné parkování

Kontakty
Prodejna Rokycany
Prodejna Rokycany
(Po-Pá, 9-12 13-17:30)
Všechna práva vyhrazena SIM Technologies s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz