Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-12 13-17:30)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.08.2019
Nový pomocníci do kuchyně, do koupelny...skladem
Na přelomu prázdnin pro vás máme něco starého a spoustu nového. :-) Doskladnili jsme oblíbené rozložitelné sáčky na svačinu, na psí exkrementy a do o... číst celé
02.07.2019
Bezpečné opalování i pro děti
Léto je v plném proudu, voda je akorát na koupání, sluníčko svítí... Ale jak se před ochránit a nebýt spálený? V Bezobalofce máte možnost si koupit st... číst celé
19.06.2019
Každou třetí sobotu v měsíci máme otevřeno
Nestíháte se k nám podívat v pracovní dny? Lákají vás dobroty od lokálních farmářů? Spojte příjemné s užitečným a zastavte se u nás každou třetí sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas SIM Technologies s.r.o. se sídlem Zahradní 173/2, 326 00 Plzeň, IČ 05564450, spisová značka C 33524 vedená u Krajského soudu v Plzni, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Soda bicarbona – Nový nejlepší kamarád všech hospodyněk
Soda bicarbona – Nový nejlepší kamarád všech hospodyněk
Sodu bikarbonu zná každý z nás jako součást prášku do pečiva. Pozor nejedná se o sodu na praní, jedná se o různé látky. Ale zpátky k sodě bicarboně.... číst celé
Bezpečné opalování
Bezpečné opalování
Jak se správně opalovat a na co si dát pozor. číst celé
Péče o pleť
19.06.2019 Zero waste
Péče o pleť
Jak pečovat o pleť bez obalu číst celé
Pojďme si povídat o přírodě. Má nás ráda a neublíží nám, když ji budeme také mít rády
30.05.2019 To jsme my
Pojďme si povídat o přírodě. Má nás ráda a neublíží nám, když ji budeme také mít rády
"Pojďme si povídat o přírodě. Má nás ráda a neublíží nám, když ji budeme také mít rády." Takto odpověděla moje dcera na návštěvě u kamarádky na dotaz... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Naši hlavní dodavatelé

         ekonakup-logo-horizontal_274x100_s_textem_bez_popisu_gif

Caltha_kosmetika ze srdce Moravy

Kde nás najdete

Srbova 78, vchod ze Smetanovy ulice přímo naproti Fotospektru

Rokycany 337 01

Snadné parkování

Kontakty
Prodejna Rokycany
Prodejna Rokycany
(Po-Pá, 9-12 13-17:30)
Všechna práva vyhrazena SIM Technologies s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz