Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-12 13-17:30)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.08.2019
Nový pomocníci do kuchyně, do koupelny...skladem
Na přelomu prázdnin pro vás máme něco starého a spoustu nového. :-) Doskladnili jsme oblíbené rozložitelné sáčky na svačinu, na psí exkrementy a do o... číst celé
02.07.2019
Bezpečné opalování i pro děti
Léto je v plném proudu, voda je akorát na koupání, sluníčko svítí... Ale jak se před ochránit a nebýt spálený? V Bezobalofce máte možnost si koupit st... číst celé
19.06.2019
Každou třetí sobotu v měsíci máme otevřeno
Nestíháte se k nám podívat v pracovní dny? Lákají vás dobroty od lokálních farmářů? Spojte příjemné s užitečným a zastavte se u nás každou třetí sob... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Bezobalofka.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu Bezobalofka.cz
    • Společnost SIM Technologies s.r.o., se sídlem Zahradní ulice 173/2, 326 00 Plzeň, IČ 05564450, spisová značka C 33524 zapsaná u Krajského soudu v Plzni, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

      • jméno, příjmení
      • e-mailovou adresu
      • telefonní číslo
      • adresu/sídlo
    • Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

      Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    • Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    • Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

    • Zpracování osobních údajů je prováděno SIM Technologies s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    • Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese jsimanko@sim-tech.cz.

    • Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.bezobalofka.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

      2.Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

      Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

      Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

      Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem

       

          • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
          • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Soda bicarbona – Nový nejlepší kamarád všech hospodyněk
Soda bicarbona – Nový nejlepší kamarád všech hospodyněk
Sodu bikarbonu zná každý z nás jako součást prášku do pečiva. Pozor nejedná se o sodu na praní, jedná se o různé látky. Ale zpátky k sodě bicarboně.... číst celé
Bezpečné opalování
Bezpečné opalování
Jak se správně opalovat a na co si dát pozor. číst celé
Péče o pleť
19.06.2019 Zero waste
Péče o pleť
Jak pečovat o pleť bez obalu číst celé
Pojďme si povídat o přírodě. Má nás ráda a neublíží nám, když ji budeme také mít rády
30.05.2019 To jsme my
Pojďme si povídat o přírodě. Má nás ráda a neublíží nám, když ji budeme také mít rády
"Pojďme si povídat o přírodě. Má nás ráda a neublíží nám, když ji budeme také mít rády." Takto odpověděla moje dcera na návštěvě u kamarádky na dotaz... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Naši hlavní dodavatelé

         ekonakup-logo-horizontal_274x100_s_textem_bez_popisu_gif

Caltha_kosmetika ze srdce Moravy

Kde nás najdete

Srbova 78, vchod ze Smetanovy ulice přímo naproti Fotospektru

Rokycany 337 01

Snadné parkování

Kontakty
Prodejna Rokycany
Prodejna Rokycany
(Po-Pá, 9-12 13-17:30)
Všechna práva vyhrazena SIM Technologies s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz