Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
01.09.2020
Opět otevřeno každý den
Od září jsme tu pro vás opět celý den. 😉 PO 09:00 – 12:30  13:00-17:00 ÚT 09:00 – 12:30  13:00-17:00 ST 09:00 – 12:00  13:00 – 18:00 ČT 09:00 – 12... číst celé
07.10.2019
Nové posily v týmu Bezobalofky
Do našeho týmu jsme přizvali dvě nové kolegyně, které nově můžete potkat na prodejně. Obě jsou moc milé a myslíme, že jsou pro Bezobalofku velkým přín... číst celé
03.09.2019
Bezobalové potraviny v prodeji
Hurá! Konečně se povedl zrealizovat na mnohé přání i bezobalový prodej potravin. Začínáme 18 základními druhy. Nabídku budeme rozšiřovat. Uvidíte, ž... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Společnost HS EkoMin s.r.o., se sídlem Zahradní ulice 173/2, 326 00 Plzeň, IČ 09067392, spisová značka C 39198 zapsaná u Krajského soudu v Plzni, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Naši hlavní dodavatelé

         

Caltha_kosmetika ze srdce Moravy

Otevírací doba

PO 09:00 – 12:30  13:00-17:00

ÚT 09:00 – 12:30  13:00-17:00

ST 09:00 – 12:00  13:00 – 18:00

ČT 09:00 – 12:30  13:00-17:00

PÁ 09:00 – 12:30  13:00-17:00

Kde nás najdete

Srbova 78, vchod ze Smetanovy ulice přímo naproti Fotospektru

Rokycany 337 01

Snadné parkování

Kontakty
Prodejna Rokycany
Prodejna Rokycany
Po-Pá 09-17
Všechna práva vyhrazena HS EkoMin s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz