Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
10.05.2021
Pivovar Loužek
Řady našich regionálních dodavatelů nově rozšířil rodinný minipivovar Loužek, který se nachází v srdci malebné obce Kamenný Újezd u Rokycan. Piva vyrá... číst celé
02.04.2021
Upcyklované výrobky od Justinart
Znáte upcyklované výrobky? Chcete nosit batoh z trička, náhrdelník z korku, náramek z časopisů, náušnice z obalů, peněženku z Tetrapaku nebo mít doma ... číst celé
01.04.2021
Sady Nebílovy nově v Bezobalofce
Zítra startuje další týdenní objednávkový cyklus v rámci online projektu "Bezobalofka podporuje srdcaře" a my vám rádi představujeme v Bezobalofce nov... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zapojte se do našeho bonusového programu a staňte se bezobalovou hrdinkou, kapitánkou či dokonce bezobalovým úžasňákem!

Dostávejte dávku nvoé inspirace každý měsíc do vašeho e-mailu.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas HS EkoMin s.r.o., se sídlem Zahradní ulice 173/2, 326 00 Plzeň, IČ 09067392, spisová značka C 39198 zapsaná u Krajského soudu v Plzni,(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Zapojte se do našeho bonusového programu a staňte se bezobalovou hrdinkou, kapitánkou či dokonce bezobalovým úžasňákem!
Dostávejte dávku nvoé inspirace každý měsíc do vašeho e-mailu.
Otevírací doba

PO 09:00 – 12:30  13:00-17:00

ÚT 09:00 – 12:30  13:00-17:00

ST 09:00 – 12:00  13:00 – 18:00

ČT 09:00 – 12:30  13:00-17:00

PÁ 09:00 – 12:30  13:00-17:00

 

Kde nás najdete

Srbova 78, vchod ze Smetanovy ulice přímo naproti Fotospektru

Rokycany 337 01

Snadné parkování

Kontakty
Prodejna Rokycany
Prodejna Rokycany
Po-Pá 09-17
Všechna práva vyhrazena HS EkoMin s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz