Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Bílá čokoláda 30 % pecičky

100 g 48 Kč

Se mnou určitě rozhýbeš všechny své chuťové pohárky! Hlavně si dej pořádný pozor, ať mě před pečením nesníš úplně celou! výrazná sladká, krémová chu... celý popis
Dostupnost
Skladem > 5 g
Nejsme plátci DPH
0 Kč
g
Číslo produktu:ip7
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
    Hořká čokoláda 60%
    0 Kč
    0 Kč
    Skladem > 5 g
    g
      Mléčná belgická čokoláda 31%, pecičky drobné
      g
      Kompletní specifikace

      Se mnou určitě rozhýbeš všechny své chuťové pohárky! Hlavně si dej pořádný pozor, ať mě před pečením nesníš úplně celou!

      • výrazná sladká, krémová chuť
      • vyrobená v České republice
      • 29 % kakaového másla

      Běžné bílé čokolády obsahují přibližně 20 % kakaového másla, ale tato čokoláda obsahuje až 29 %. Díky tomu se skvěle rozpouští a je krásně jemná. Její chuť je příjemně sladká a mléčná, barva smetanově bílá a každý kousek voní po vanilce.

      Čokoláda se vyrábí ve Dvoře Králové, v závodě s tradicí již od roku 1992. Během výrobního procesu je kladem velký důraz zejména na kvalitu a udržitelnost. Každý den chutná čokolády deset odborníků, aby se docílilo toho nejlepšího produktu. Výsledkem je tak čokoláda plná intenzivní chuti, s příjemnou vůní a univerzálním použitím.

      Použití a temperace

      Obsah tuku v čokoládě značí její tekutost. Ta se může pohybovat od vysoké po nízkou a určuje i následné využití. U této čokolády je tekutost střední, tím pádem se hodí téměř na vše od polev, máslových krémů, čokoládových náplní či modelování až po zmrzlinu. Stejně tak je skvělá na mlsání nebo rozpuštěná v horkém mléce.

      Temperace: Ideální teplota pro rozpuštění je 45 až 50 °C, zchlazení 28 °C a použití při 30 až 30,5 °C.

      TOP informace o čokoládě

      1. Polyglycerolpolyricinoleát zajišťuje správnou tekutost i přes nižší obsah tuku; max. množství v čokoládě je 0,1 %.
      2. Výrobce této čokolády, vlastní certifikáty jako UTZ, IFS, BRC nebo KLASA.
      3. Obsah mléčné sušiny je minimálně 14 % a celkový obsah tuků je 33 %.
      4. Čokoláda se vyrábí ve Dvoře Králové, v závodě s tradicí od roku 1992.
      5. Jedná se o největší továrnu na čokoládu v České republice.

      Složenícukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar; obsah kakaové sušiny nejméně   29 %

       

      Parametry produktu

      Země původuČeská republika
      Zboží zařazeno v kategoriích

      Potřebujete poradit?

      Zapojte se do našeho bonusového programu a staňte se bezobalovou hrdinkou, kapitánkou či dokonce bezobalovým úžasňákem!
      Dostávejte dávku nvoé inspirace každý měsíc do vašeho e-mailu.

      Platební brána ComGatePlatební brána ComGatePlatební brána ComGate

      Otevírací doba

      PO 09:00 – 12:30  13:00-17:00

      ÚT 09:00 – 12:30  13:00-17:00

      ST 09:00 – 12:00  13:00 – 18:00

      ČT 09:00 – 12:30  13:00-17:00

      PÁ 09:00 – 12:30  13:00-17:00

       

      Kde nás najdete

      Srbova 78, vchod ze Smetanovy ulice přímo naproti Fotospektru

      Rokycany 337 01

      Snadné parkování

      Kontakty
      Prodejna Rokycany
      Prodejna Rokycany
      Po-Pá 09-17
      Všechna práva vyhrazena HS EkoMin s.r.o.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz