Bílá čokoláda 30 % pecičky

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Bílá čokoláda 30 % pecičkySkladem > 5 g0 Kč
Se mnou určitě rozhýbeš všechny své chuťové pohárky! Hlavně si dej pořádný pozor, ať mě před pečením nesníš úplně celou!
- výrazná sladká, krémová chuť
- vyrobená v České republice
- 29 % kakaového másla
Běžné bílé čokolády obsahují přibližně 20 % kakaového másla, ale tato čokoláda obsahuje až 29 %. Díky tomu se skvěle rozpouští a je krásně jemná. Její chuť je příjemně sladká a mléčná, barva smetanově bílá a každý kousek voní po vanilce.
Čokoláda se vyrábí ve Dvoře Králové, v závodě s tradicí již od roku 1992. Během výrobního procesu je kladem velký důraz zejména na kvalitu a udržitelnost. Každý den chutná čokolády deset odborníků, aby se docílilo toho nejlepšího produktu. Výsledkem je tak čokoláda plná intenzivní chuti, s příjemnou vůní a univerzálním použitím.
Použití a temperace
Obsah tuku v čokoládě značí její tekutost. Ta se může pohybovat od vysoké po nízkou a určuje i následné využití. U této čokolády je tekutost střední, tím pádem se hodí téměř na vše od polev, máslových krémů, čokoládových náplní či modelování až po zmrzlinu. Stejně tak je skvělá na mlsání nebo rozpuštěná v horkém mléce.
Temperace: Ideální teplota pro rozpuštění je 45 až 50 °C, zchlazení 28 °C a použití při 30 až 30,5 °C.
TOP informace o čokoládě
- Polyglycerolpolyricinoleát zajišťuje správnou tekutost i přes nižší obsah tuku; max. množství v čokoládě je 0,1 %.
- Výrobce této čokolády, vlastní certifikáty jako UTZ, IFS, BRC nebo KLASA.
- Obsah mléčné sušiny je minimálně 14 % a celkový obsah tuků je 33 %.
- Čokoláda se vyrábí ve Dvoře Králové, v závodě s tradicí od roku 1992.
- Jedná se o největší továrnu na čokoládu v České republice.
Složenícukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor sójový lecitin a polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar; obsah kakaové sušiny nejméně 29 %
Parametry produktu
Země původu | Česká republika |
Potřebujete poradit?
